Rólunk

Az Art&Decoban egy gondosan összeállított szortimentet (válogatást) kínálunk kiváló minőségű magyar gyártmányú kárpitos bútorokból, olasz, angol és holland mobiliákból és egyéb lakberendezési termékekből, melyeket a komplexitás jegyében tapéták és textilek széles választékával egészítettünk ki.

Büszkék vagyunk arra, hogy a legjobb gyártási gyakorlattal rendelkező szakemberek munkáit képviselhetjük bemutatótermünkben, teret és tervezett harmónikus környezetet adva alkotásaiknak.
Art&Deco Rólunk
Art&Deco Szolgáltatásunk

Szolgáltatásunk

Belsőépítész, lakberendező tervezőkkel való együtt gondolkodás, a kezdeti munkafázisba való bekapcsolódás teszi lehetővé a személyre szabott otthon születését.

Ha tervező nincs jelen a projektben, akkor megbízatásunk a belsőépítészeti munkafázisok - villanyszerelés, burkolás, gipszkartonozás - lezárulása után kezdődik. Feladatunk tapéták, textilek, mobiliák, szőnyegek, lámpák, személyre szabott összehangolása az adott tér arányainak, stílusának figyelembevételével.

Átfogó projektekhez ügyfeleink számára egyedi árajánlatot készítünk, igény szerint helyszíni felméréssel.

A csapat

Ügyfeleink többéves tapasztalattal és megbízható szaktudással rendelkező kollégáinktól kaphatnak segítséget otthonuk összehangolt berendezésében. Folyamatosan arra törekszünk, hogy kifogástalan szolgáltatást és emlékezetes vásárlási élményt nyújtsunk.

Munkatársaink konstruktívan, megoldásokat keresve segítik ügyfeleinket. Olyan társakkal dolgozunk, akik hisznek az alkotásban, és kedvelik a kihívásokat.

A siker az együttes, igényes munkában rejlik.

Kérdése van?

Kérdés esetén illetve további információért forduljon hozzánk bizalommal!

X